Life Beyond

Käyttöoikeudet

Life Beyond -fantasiamaailman materiaali on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisenssi sallii materiaalin käyttämisen ja muuntamisen seuraavilla ehdoilla:

  • Julkaistun materiaalin tulee olla lisensoitu samalla lisenssillä.
  • Julkaisun yhteydessä on mainittava alkuperäinen tekijä (Life Beyond -tiimi) asianmukaisesti.

Life Beyond -tiimi

Life Beyond -tiimi koostuu ydintiimistä ja Life Beyond -kontribuuttoreista. Ydintiimi omistaa Life Beyond -materiaalin ja hallinnoi sen käyttöoikeuksia. Kontribuuttorit ovat henkilöitä, jotka ovat edistäneet Life Beyond -fantasiamaailmaa huomattavasti omalla panoksellaan. Ydintiimiin kuuluvat Mirka Oinonen, Katariina Kontturi, Jaakko Rinne, Jyri Kimari ja Ville Pelkonen.

Tiimin mainitseminen

Jos käytät Life Beyond -tiimin omistamaa materiaalia, sinun tulee mainita tiimi työsi yhteydessä. Asianmukaiseksi mainitsemiseksi riittää vapaamuotoinen maininta, josta käy ilmi, että alkuperäisen materiaalin omistaa Life Beyond -tiimi. Mahdollisuuksien mukaan maininnan yhteydessä tulee olla linkki Life Beyondin nettisivuille www.lifebeyond.fi.

Jos et ole varma, mikä riittää asianmukaiseksi maininnaksi, ota yhteyttä osoitteeseen enterlifebeyond@gmail.com niin autamme mielellämme!