Life Beyond

Pelaajaksi

Pelaajaksi (ja/tai esiintyjäksi) haetaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Voit hakea mitä tahansa hahmoa.

Vilkaise myös esiintyjäksi-osiota, mikäli olisit kiinnostunut esiintymisestä! Ilmoittautuminen kumpaankin tehdään saman lomakkeen kautta.

Huomaathan, että pelin ikäraja on 17 vuotta. Alle 18 vuotiaiden osallistuminen harkitaan tapauskohtaisesti.

Pelin ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 19.2.2023 klo 23:59.

Pelaajien valinta

Pelissä on reilut 30 pelattavaa hahmoa. Pelaajat valitaan ilmoittautumislomakkeiden vastausten perusteella. Pyrimme täyttämään pelin niin, että jokainen pelaaja saa mieluisan hahmon, ja jokainen hahmo saa sopivan pelaajan. Nopeudella ei ole merkitystä lomakkeeseen vastatessa; käytä vastauksiesi miettimiseen aikaa. Ilmoitamme myös siitä, jos et pääse peliin.

Tieto peliin pääsemisestä lähetetään heti, kun pelin hahmojako on saatu tehtyä. Valmiin hahmon saat sähköpostilla viimeistään maaliskuun lopussa.

Pelaajiltamme odotamme:

 • Pelimaksun maksamista ajallaan
 • Vähintään 17 vuoden ikää
 • Paikallaoloa tapahtumassa Savonlinnassa 6.5.2023
 • Pelin sääntöjen lukemista ja noudattamista, sekä omaan hahmoosi tutustumista
 • Hahmoon sopivaa proppautumista oman budjettisi rajoissa
 • Omasta kyydistäsi, ruokailustasi, sekä mahdollisesta majoituksestasi huolehtimista
 • Pelipaikan siivoukseen osallistumista pelin jälkeen
 • Sekä tiedotuksen seuraamista ja niiden kuittausta!
  Pelin Discord kanavalle liittyminen on erittäin suositeltavaa, mutta ei este peliin pääsemiselle!

Proppausohjeet

 • Suurimmalla osalla haltioista on suipot korvat. Mikäli hahmollasi ei ole suippoja korvia, keksi asialle jokin loreen sopiva selitys (esim. kirurginen toimenpide / android-keho jolle tehtiin pyöreät korvat)
 • Vaatetus on vapaa mutta pakollinen. Ideoita voit hakea tämän sivun alaosaan linkatusta Pinterest-taulukosta
 • Proppautumisesta ei kannata ottaa liikaa stressiä: mukava pelikokemus on aina kaikista tärkeintä! Toivomme kuitenkin, että omaan hahmoon sopivaan proppaukseen pyritään oman budjetin ja jaksamisen rajoissa. Mikäli tarvitset apua tai vaikkapa lainaproppeja, autamme niin paljon kuin voimme!
 • Älä muuta ihonväriäsi peliä varten! Käytä muutenkin huomaavaisuutta kulttuurisen omimisen suhteen proppautumisessa, ja kysy apua, jos olet jonkun asian suhteen epävarma
 • Ota huomioon pelipaikka sekä pelin kesto. Älä käytä proppeja, jotka sotkevat kalusteita tai aiheuttavat vaaraa muille/muiden propeille! (huomioi myös, että proppautumiseen ei ole loputtoman paljon aikaa, ja esimerkiksi peilillisiä WC-tiloja on rajallinen määrä)

Varapelaajalista ja täytehahmot

Jos et mahdu peliin, mutta haluat jäädä odottamaan hahmon vapautumista, voit pyytää jäämistä joko tavalliselle varapelaajalistalle tai täytehahmo-listalle.

Varapelaajalistalle jääneille pelaajille voidaan tarjota hahmoa, mikäli joku pelaaja peruu osallistumisensa. Jos perumisia ei tule, varapelaaja ei pääse peliin. Täytehahmo-lista toimii hieman eri tavalla. Myös näille pelaajille voidaan tarjota hahmoa, jos joku pelaaja peruu osallistumisensa. Jos kukaan ei peru peliään, täytehahmo-listan pelaajat pääsevät silti peliin! Heille annetaan juuri ennen peliä hyvin lyhyt, noin muutaman lauseen mittainen täytehahmo, jolla ei ole kontakteja. Pelaaja voi itse kontaktoitua pelin alussa ja osallistuu peliin normaalisti. Täytehahmon pelimaksu on "maksa mitä kykenet", ja maksu peritään pelin jälkeen

Jos varapelaajalistalla tai täytehahmolistalla oleva saa peruutuspaikan jota ei ole vielä maksettu, hän maksaa pelistä täyden pelimaksun. Jos hahmon saa myöhemmin, tai edellinen pelaaja on jo maksanut oman pelimaksunsa, maksusta neuvotellaan erikseen.

Siirry pinterestiinIlmoittaudu tapahtumaan